Mainos

BasWare ja Iocore tuotekehitysyhteistyöhön

Verkkolaskuja tuottava Basware ja tietotekniikkayhtiö Iocore suunnittelevat laajaa yhteistyötä.

Vaihtoehto pankin laskutiskille

Tänään julkistetun aiesopimuksen mukaan Basware ja Iocore aikovat kehittää yhdessä nykyisiä ja uusia tuotteita. Lisäksi Iocore ryhtyy Baswaren verkkolaskun ja Internet-sivuston operaattoriksi.

Baswaren toimitusjohtaja Hannu Vaajoensuu kertoi, että yhteistyöstä neuvoteltiin myös muiden yhtiöiden kanssa, mutta Iocoren kanssa yhteinen näkemys löytyi melko nopeasti. Hänen mukaansa näissä neuvotteluissa ei keskusteltu omistuksellisesta yhteistyöstä.
-Tässä maailmassa mikään vaihtoehto ei ole täysin poissuljettu vaihtoehto, Vaajoensuu kommentoi tulevaisuutta.

Molemmilla uuden tekniikan yhtiöillä käydään kauppaa Helsingin pörssin uusien yhtiöiden NM-listalla. Verkkolaskusta odotetaan helpotusta yhtiöiden työhön ja kuluihin. Vaajoensuun mukaan nykytiedoilla erityisesti laskun vastaanottoja hyötyy, kun lasku saadaan suoraan käsiteltäväksi eikä sitä tarvitse erikseen viedä erikseen yhtiön tietojärjestelmiin.

Suurten yhtiöiden on laskettu saavan 100 000-500 000 laskua vuodessa. Joidenkin arvioiden mukaan yhden laskun käsittely maksaa 100-500 markkaa. Vaajoensuun mukaan verkkolaskulla kulut voidaan painaa murto-osaan tästä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.