Mainos

Barokki energiaa -palkinto Annamari Pölhölle

Barokki Energiaa -palkinto on kansainvälinen vanhan musiikin palkinto, joka jaetaan barokinajan musiikin esittämistä ja esille tuomista merkittävästi edistäneelle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle.

Vantaan Barokki -festivaaleilla jaettiin eilen Barokki energiaa -palkinto. Viidentuhannen euron palkinnon sai tänä vuonna cembalisti Annamari Pölhö.

Musiikin tohtori Annamari Pölhö toimii vanhan musiikin lehtorina Helsingin ammattikorkeakoulussa Stadiassa. Lisäksi hän opettaa Sibelius-akatemiassa ja soittaa freelance-muusikkona eri pienyhtyeissä ja orkestereissa.

Barokki Energiaa -palkinto on uusi kansainvälinen vanhan musiikin palkinto, joka jaetaan barokinajan musiikin esittämistä ja esille tuomista merkittävästi edistäneelle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle.

Palkinnon saajaa valittaessa kiinnitetään huomiota erityisesti autenttisuuteen pyrkimiseen esitystilanteissa, uraa uurtavaan työhön barokin ajan musiikin parissa ja barokin ajan musiikin tunnettuuden lisäämiseen. Palkinnon myöntää Vantaan Barokki.

Vantaan Energian jakaman palkinnon sai viime vuonna hollantilainen baritoni Peter Kooij.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.