Mainos

Barakilla vastassaan myös heikkenevä kannatus

Israelin pääministerin Ehud Barakin ja hänen hallituksensa suosio on romahtanut, selviää tänään julkistetusta mielipidemittauksesta. Yedioth Ahronoth -lehden mukaan 63 prosenttia kyselyyn vastanneista piti Barakia huonona pääministerinä.

Yhtä heikkoja kannatuslukuja Barak ei ole saanut kertaakaan sen jälkeen, kun hänet valittiin pääministeriksi 13 kuukautta sitten. Kyselyyn vastasi reilut 600 ihmistä. Maariv-lehdessä julkaistussa haastattelussa Barak kuitenkin vakuutti jatkavansa edelleen "taistelua rauhasta".
-Jatkamme taistelua saavuttaaksemme sen, mitä tekemään kansa meidät valitsi, Barak sanoi haastattelussa. -En voi olla varma siitä, että saavutamme tuloksia, mutta teemme voitavamme saadaksemme aikaan parhaan mahdollisen tuloksen, jonka sitten esitämme kansalle hyväksyttäväksi, Barak jatkoi.

Barak menetti Camp Davidin kariutuneiden rauhanneuvotteluiden takia enemmistön tuen maan parlamentissa, knessetissä. Hänellä on nyt vajaa kolme kuukautta aikaa rakentaa uutta poliittista koalitiota, koska knesset on tuon ajan kesälomalla.
(STT-Reuters-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.