Bangkokin iskussa ei tiettävästi suomalaisuhreja

Bangkokin räjähdyksen uhriluku noussut 3:11

Bangkokin poliisin julkaisemassa sairaalassa hoidettavien turistien listassa ei ole suomalaisia. Lista julkaistiin paikallisen The Nation -median verkkosivuilla.  

Myös Suomen Bangkokin suurlähetystöstä kerrotaan, että haavoittuneiden tai kuolleiden joukossa ei tiedetä olevan suomalaisia matkaajia.

Bangkokissa eilen tehdyssä pommi-iskussa on kuollut yli 20, joista seitsemän on ulkomaalaisia. Haavoittuneita on yli 120.

Väliaikainen asiainhoitaja Saara Alhopuro sanoi aamulla MTV:n Uutisille, että Bangkokin turvallisuustilanne on heikentynyt

– Bangkokin turavllisuustilanne on ainakin hetkellisesti heikentynyt. Yleisesti täällä on kuitenkin rauhallista. Liikenne toimii normaalisti, eikä pommi-iskusta risteyksen ulkopuolella näy mitään merkkejä.

– Bangkokissa on ollut suhteellisen rauhallista sen jälkeen, kun armeija teki täällä viime vuoden toukokuussa sotilasvallankaappauksen useita kuukausia kestäneiden mielenosoitusten ja levottomuuksien jälkene.

– Helmi-maaliskuussa oli pari pientä räjähdystä, joissa ei kukaan kuollut. Eilinen isku oli yllätys kaikille, sanoo Alhopuro.


Lue myös:

    Uusimmat