Mainos

Bangkokin iskussa ei tiettävästi suomalaisuhreja

Bangkokin poliisin julkaisemassa sairaalassa hoidettavien turistien listassa ei ole suomalaisia. Lista julkaistiin paikallisen The Nation -median verkkosivuilla.  

Myös Suomen Bangkokin suurlähetystöstä kerrotaan, että haavoittuneiden tai kuolleiden joukossa ei tiedetä olevan suomalaisia matkaajia.

Bangkokissa eilen tehdyssä pommi-iskussa on kuollut yli 20, joista seitsemän on ulkomaalaisia. Haavoittuneita on yli 120.

Väliaikainen asiainhoitaja Saara Alhopuro sanoi aamulla MTV:n Uutisille, että Bangkokin turvallisuustilanne on heikentynyt

– Bangkokin turavllisuustilanne on ainakin hetkellisesti heikentynyt. Yleisesti täällä on kuitenkin rauhallista. Liikenne toimii normaalisti, eikä pommi-iskusta risteyksen ulkopuolella näy mitään merkkejä.

– Bangkokissa on ollut suhteellisen rauhallista sen jälkeen, kun armeija teki täällä viime vuoden toukokuussa sotilasvallankaappauksen useita kuukausia kestäneiden mielenosoitusten ja levottomuuksien jälkene.

– Helmi-maaliskuussa oli pari pientä räjähdystä, joissa ei kukaan kuollut. Eilinen isku oli yllätys kaikille, sanoo Alhopuro.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.