Mainos

Bangkokiin matkustavilla ei syytä huoleen

Thaimaan mahdolliset levottomuudet eivät ole aiheuttaneet toimenpiteitä suomalaisilla matkanjärjestäjillä. Finnmatkat, Tjäreborg ja Aurinkomatkat ohjeistavat asiakkaitaan ulkoministeriön matkustustiedotteiden mukaan.

- Olemme ohjeistaneet paikan päällä olevia, noin neljääkymmentä asiakastamme niin, että levottomia alueita on syytä välttää, kertoo Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski.

Aurinkomatkojen markkinointijohtaja Tuomo Meretniemen mukaan Aurinkomatkoilla on tällä hetkellä 27 asiakasta Bangkokissa.

- Kohdepäällikkömme mukaan kaikki näyttää rauhalliselta, mutta jos jotain ilmenee reagoimme siihen nopeasti.

Finnmatkoilla ei tällä hetkellä ole asiakkaita Bangkokissa. Muutamia matkustajia lähtee sunnuntaina yhdistelmälomalle. Mikäli levottomuuksia esiintyy, matkustajat menevät ensin rantakohteisiin ja vasta loman päätteeksi Bangkokiin.

Finnmatkojen viestintäpäällikkö Anu-Eveliina Mattilan mukaan kyselyitä ei ole tullut, koska talvikausi alkaa olla ohi.

- Oman perusturvallisuuden takia kannattaa välttää sellaisia paikkoja, jossa levottomuuksia mahdollisesti esiintyy eikä aivan kärkeen hakeudu katselemaan tapahtumia, sanoo Mattila.

Mattila kuitenkin muistuttaa, että yleisesti ottaen thaimaalaiset ovat rauhaa rakastavaa kansaa eivätkä mielenosoitukset viimeksikään kohdistuneet ulkomaalaisiin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.