Mainos

Bandidoksen jäsenet hyökkäsivät autoilijan kimppuun

Moottoripyöräjengi Bandidoksen jäsenet aiheuttivat välikohtauksen Tampereella viime yönä.

Bandidoksen jäseniä kuljettanut pakettiauto kiilasi kello 02.20 aikaan Tammelan kaupunginosassa Pohjolankadulla henkilöauton eteen saaden sen pysähtymään. Pakettiautossa oli Bandidoksen suomalaisia ja saksalaisia jäseniä, jotka nousivat autosta ulos. Myös henkilöautossa olleet henkilöt tulivat ulos autosta.

Bandidoksen jäsenet pahoinpitelivät henkilöauton matkustajia ja rikkoivat heidän autoaan. Tämän jälkeen moottoripyöräkerholaiset poistuivat paikalta. Poliisi tavoitti heidät pian Kalevasta Litukankadulta.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena, pahoinpitelyinä ja vahingontekona. Asiaan liittyviä henkilöitä ja ulkopuolisia todistajia on kuulusteltu ja kuulustelut jatkuvat vielä. Motiivi tapahtuneelle on vielä selvittelyssä.

Tampereen poliisin mukaan Tampereelle on eilen ja tänään tullut paljon Bandidosin jäseniä muualta Suomesta ja ulkomailta viettämään Tampereen Bandidoksen 10-vuotisjuhlaa. Jengiliiveissä olevia henkilöitä on mahdollisesti katukuvassa tämän illan aikana.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.