Bam Margera murtui ystävänsä kuolinpaikalla: En selviä tästä koskaan

Parhaimman ystävänsä menettänyt Jackass-tähti oli täysin romahtamispisteessä vierailleessaan Ryan Dunnin kuolinpaikalla.

Läheisimmän ja parhaimman ystävänsä menettänyt Bam Margera oli lohdutonta katsottavaa My Fox Philly -tv-kanavan videolla. Miljoonien nuorten idoli itki lohduttomasti parhaimman ystävänsä kuolinpaikalla, eikä sopertavan miehen sanoista meinannut välillä saada edes selvää.

Vuosikaudet yhdessä Jackass-ohjelmaa tehneet ystävykset olivat toisilleen kuin veljeksiä ja läheisen ihmisen menettäminen sai Bam Margeran täysin tolaltaan. Lohduttomasti itkevä Margera kertoi haastattelussa, kuinka oli alkanut hakata auton ikkunoita ja repiä kauittimia yllättäen, ilman syytä, ystävänsä kuolinhetkellä.

– En ole koskaan menettänyt ketään, josta välitän. Hän oli paras ystäväni. Olin Arizonassa onnettomuuden tapahtuessa. Kello 12.30 aloin vaan hakata auton ikkunoita ja repiä kauittimia irti. En tiennyt minkä takia, aloin vaan tehdä niin. En ollut suuttunut kenellekään tai mitään. Mutta jos kello oli 12.30 Arizonassa, se on ollut juuri samaan aikaan kun hän ajoi kolarin täällä, Margera kertoi ja purskahti lohduttomaan itkuun.

– Hän oli iloisin ihminen, jonka tunnen. Hän oli viisas mies, jossa oli paljon lahjakkuutta. Hänellä oli paljon asioita meneillään. Tämä ei ole oikein, se ei ole oikein, surun murtama mies soperteli.

Rakkaan ihmisen menetys on vaikea asia käsitellä. Lukuisia kertoja Suomessakin Ryanin kanssa vieraillut Margera ei tiedä, miten jatkaa eteenpäin.

– En tiedä, miten pääsen eteenpäin. En pääse.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja