Bam Margera avioon – Andy McCoy yllätti pappina

Andy McCoy nähtiin vihkipapin roolissa Jackass-tähtenä tunnetun Bam Margeran häissä.

Jackass-sarjasta tunnettu rämäpää, FuckFace Unstoppable -bändinsä kanssa kiertävä Bam Margera meni naimisiin viikonloppuna Islannissa. Margera avioitui tyttöystävänsä Nicole Boydin kanssa lauantaina ja yllättäen tilaisuudessa nähtiin vihkipappina itse legendaarinen Andy McCoy.

Bam Margera on julkaissut Instagram-tilillään kuvanvihkitilaisuudesta. Taustalla näkyvän Andyn voi bongata myös vihkitilaisuudesta julkaistulta videolta. Andy on ollut mukana myös Margeran elokuvissa ja televisio-ohjelmissa.

Vihkitilaisuus järjestettiin Reykjavikin taidemuseossa ja päivään kuului myös Random hero –nimeä kantava festivaali. Festivaali järjestettiin onnettomuudessa kesällä 2011 kuolleen Margeran ystävän, Jackass-tähti Ryan Dunnin muistoksi.

Margera on hehkuttanut rakkauttaan suomalaiseen musiikkiin useita kertoja. Lukuisia kertoja Suomessa vieraillut Margera on ystävystynyt Andy McCoyn lisäksi The 69 Eyes -bändin sekä HIM-yhtyeen jäsenten, erityisesti laulaja Ville Valon kanssa.

Margera ilmaisee rakkauttaan suomalaista musiikkia kohtaan myös tatuoinneillaan. Miehen ihoon on hakattu muun muassa The 69 Eyesin rumpalin Jussi69:n kasvokuva sekä Valon ja Andy McCoyn kuvat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat