Baldwin kirjoitti paaville

Näyttelijä Alec Baldwin on kirjoittanut paavi Johannes Paavali II:lle ja pyytänyt tätä tuomitsemaan eläimiin kohdistuvan raakuuden eläinten tehokasvatuslaitoksissa, jotka tuottavat ruokatavaroita. Baldwin painotti kirjeessään, että katolisen kirkon oppi vaatii ihmisiä kohtelemaan eläimiä hyvin.

"Vastoin tätä opetusta modernit tehokasvatuslaitokset tuottavat ahneina mahdollisimman paljon lihaa, maitoa ja kananmunia mahdollisimman pienessä tilassa, nopeasti ja halvalla", sanoo Baldwin eläinten oikeuksia puolustavan People's Ethical Treatment of Animalsin (PETA) puolesta kirjoittamassaan kirjeessä. "Pyydän Teitä käyttämään auktoriteettianne ja tuomitsemaan nykyiset laitokset. Sananne tekisivät maailmasta paremman Jumalan luomille eläimille, jotka kärsivät tehokasvatuslaitoksissa ja teurastamoissa."

"Tehokasvatuslaitoksissa olevat eläimet eivät koskaan hengitä raikasta ilmaa tai tunne ruohoa jalkojensa alla tai aurinkoa kasvoillaan", jatkaa Baldwin. "Niille ei koskaan olla hyviä, ja kuka tahansa myötätuntoinen ihminen voi vain kauhistella olosuhteita, joissa ne elävät ja kuolevat."

Baldwin lähetti paaville myös DVD-kopion filmistä, jonka hän äskettäin teki PETA:lle, ja pyysi tätä katsomaan sen.

Lue myös:

    Uusimmat