Baldwin ja Basinger keskellä huoltajuuskiistaa

Hollywood-tähdet Alec Baldwin ja Kim Basinger ovat ajautuneet entistä syvemmälle tytärtään Irelandia koskevassa huoltajuuskiistassa. Baldwin syytti ex-vaimoaan maanantaina siitä, että tämä pyrkii tarkoituksellisesti vieraannuttamaan Baldwinin pariskunnan 10-vuotiaasta tyttärestä. Baldwinin mukaan Basinger yrittää ”myrkyttää” Irelandin mielen isäänsä vastaan.

- Neiti Basinger on turmellut lapsen ajatukset niin pahoin, ettei tämä edes halua nähdä isäänsä, Baldwinin asianajaja Vicki Greene kertoi oikeudelle.

Tämän lisäksi Baldwin ilmoitti, että hänen ex-vaimonsa tarvitsee lääkärinapua. Baldwinin mukaan Basingerilla on patologinen tarve erottaa Ireland 47-vuotiaasta isästään.

Basingerin lakimies taasen ilmoitti, että Baldwin yrittää ohjata huomion pois kiistan olennaisimmasta asiasta, tyttären hyvinvoinnista.

Näyttelijäpariskunnan 7 vuotta kestänyt avioliitto päättyi asumuseroon vuonna 2000 ja vuotta myöhemmin avioeroon. Entisen avioparin tytärtä koskeva huoltajuuskiista on kestänyt nyt yli vuoden päivät.

(MTV3-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat