Bäkkäri-tähti haluaa pelastaa Britneyn

Backstreet Boys -yhtyeen laulaja A.J. McLean haluaa monien muiden tavoin auttaa ongelmissa piehtaroivaa Britney Spearsia. 30-vuotias raspikurkku kertoi torstaina People-lehdelle tarjoavansa apua ongelmaiselle kollegalleen, jos vain tilaisuus tulee.

Poptähti toivoo Britneyn tai tämän edustajien soittavan hänelle, jotta hän voisi päästä keskustelemaan Spearsin kanssa. Itsekin alkoholiongelmista kärsinyt McLean ymmärtää hyvin Britneyn vaikeuksia. Tähti oli varsi nuori Backstreet Boysin noustessa maailmanmaineeseen. McLean hakeutui vuonna 2001 vieroitushoitoon bändikavereidensa kehotuksesta.

- Britney on vihjaissut ongelmistaan, mutta pelko on todella iso juttu ja masennus… Olen kokenut sen kaiken. Olen ollut nyt melkein kuusi vuotta raittiina. Haluaisin vain istua hänen kanssaan alas ja pureutua hänen ajatuksiinsa, laulaja kommentoi People-lehdelle.

McLean arvelee voivansa auttaa 26-vuotiasta Spearsia pitämällä tälle kunnon puhuttelun.

- Ensiksi sanoisin: Mikä helvetti sinua oikein vaivaa? Toiseksi sanoisin "Mikä sinua oikeasti vaivaa? Mitä sinä et kerro kenellekään muulle?

Kohta kiertueelle lähtevä A.J. uskoo, että Britney haluaa, ja voi, saada vielä elämänsä järjestykseen.

- (Haluan olla) joku joka sanoo hänelle asiat suoraan. Sanoisin: "Hei, haluatko sinä kuolla? Sitäkö sinä haluat?" Jos hän todella haluaisi kuolla, hän olisi jo tehnyt sen. Tiedän, että se ei ole se mitä hän haluaa, McLean totesi People-lehdelle.

Backstreet Boys konsertoi Helsingissä 16. huhtikuuta. Keikkaliput tulevat myyntiin keskiviikkona 23. helmikuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat