Bäkkäri-Nick laihtui rajusti

Poikabändi Backstreet Boysin nuorimmainen, tammikuussa 28. syntymäpäiväänsä juhliva Nick Carter, on hikoillut viime kuukaudet kuntosalilla päästäkseen hyvään kuosiin uutta kiertuetta varten. Laulaja kertoo karistaneensa lähes 20 kiloa varrestaan jaksaakseen paremmin pian alkavalla maailmankiertueella.

- Olin todella huonossa kunnossa viime kiertueella. Olin todella lihava ja ällöttävä. En halua enää koskaan kokea sitä, Carter totesi australialaisen The Courier-Mail -lehden haastattelussa.

Carter paisui taannoin lähes satakiloiseksi ja häneltä vei puoli vuotta karistaa ylimääräiset kilot. Komistus vannoo laihtuneensa pelkästään terveellisiä elämäntapoja noudattamalla.

- Urheilin ja söin terveellisemmin. Söin vähemmän kaloreita ja liikuin enemmän. Oloni on mahtava. Näytän paremmalta. Tunnen oloni paremmaksi. Olen valmis nousemaan lavalle ja esiintymään. Olen todella valmis, Carter intoilee.

12-vuotiaasta asti maailman menestyneimmässä poikabändissä vaikuttanut Carter on seurustellut useiden julkkiskaunottarien kanssa, mukaan lukien perijätär Paris Hiltonin, mutta Nick ei omien sanojensa mukaan viihdy julkkisten parissa.

- En ole kovinkaan monen kaveri täällä Hollywoodissa. Minä hädin tuskin tunnen ketään julkkiksia ja hyvä niin. Useimmat ystäväni ovat ihan tavallisia ihmisiä, Nick paljastaa.

Backstreet Boys valmistautuu parhaillaan maailmankiertueeseen. Yhtyeen saapuminen Suomeen ei ole vielä 100% varmaa, mutta asiasta on käyty jo neuvotteluja. MTV:n Viihdeuutiset tavoitti marraskuussa Brian Littrellin puhelimeen. Sympaattinen laulaja kertoi tuolloin haluavansa päästä jälleeen konsertoimaan Suomeen ja lähetti samalla kutsun BB-Nikolle.

- Kun tulemme Suomeen, ja jos haluat tulla katsomaan show'tamme niin yritän hankkia sinulle lipun, Brian lupaili.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat