Mainos

Bahrainin lentoturman syynä lentäjän virhe?

Bahrain rannikolla toissapäivänä tapahtuneen lentoturman syyksi epäillään lentäjän virhettä. Abu Dhabin television mukaan koneen siipi olisi saattanut vahingoittua toisen laskeutumisyrityksen aikana. Surun murtamat omaiset ovat käyneet tunnistamassa onnettomuudessa kuolleita sukulaisiaan.

Jopa kokonaisia perheitä menehtyi matkustajakooneen onnettomuudessa toissapäivänä Persianlahdella. Kairon ja Bahrainin lentokentällä omaiset ovat surreet lentoturmassa kuolleita sukulaisiaan. Onnettomuudessa kuoli kaikki koneessa olleet 143 ihmistä.

Lentoturman syy on yhä epäselvä. Abu Dhabin television mukaan syynä olisi lentäjän virhe. Television mukaan ohjaaja teki virheen ensimmäisen laskeutumisyrityksen aikana. Toisella kerralla koneen siipi olisi saattanut iskeytynyt veteen ja vahingoittua. Kolmannella, kohtalokkaalla yrityksellä, kone menetti tasapainonsa ja syöksyi veteen.

Yhdysvaltain laivasto on auttanut etsimään paloja koneesta Persianlahdelta. Koneen mustia laatikoita tutkitaan yhä.

Viranomaiset ovat kiistäneet kaikki arvelut siitä, että koneessa olisi ollut vikaa ennen lentoa tai että koneen moottorit olisivat syttyneet tuleen ennen koneen syöksyä. Bahrainin ilmailuviranomaisten mukaan ohjaaja ei läetttänyt minkäänlaista hätäkustua ennen kuin kone syöksyi mereen.

MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.