Backstreet Boys Suomeen – katso kuvat ja tyylit vuosien varrelta

Legendaarinen poikabändi Backstreet Boys saapuu jälleen Suomeen ensi maaliskuussa.

Jo 1990-luvulla suureen suosioon ponnahtanut poikabändi Backstreet Boys on yhä kovassa vedossa. Suomessa kolme kertaa aikaisemminkin esiintynyt yhtye keikkailee jälleen Helsingin Hartwall Areenalla ensi vuoden puolella, 7. maaliskuuta.

Nick Carterin, Brian Littrellin, Kevin Richardsonin, A.J. McLeanin ja Howie Doroughin muodostama Backstreet Boys breikkasi vuonna 1995 ja julkaisi esikoislevynsä Backstreet Boys seuraavana vuonna. Levy sisälsi muun muassa hitit We've Got It Goin' On, I'll never Break Your Heart ja Get Down (You're the One for Me).

Seuraava levy Backstreet's Back julkaistiin vuonna 2007 ja se sisälsi muun muassa jättihitiksi nousseen Everybodyn sekä hitaamman Quit Playing Games With My Heart -balladin.

Todelliseen maailmanmenestykseen ja supertähteyteen bändi nousi Millennium-levyllään, joka julkaistiin vuonna 1999. Sen myötä se lähti isolle maailmankiertueelle ja keikkaili tuolloin myös Suomessa. Levyltä löytyvät muun muassa kappaleet Larger Than Life ja I Want It That Way.

Tämän jälkeen bändi julkaisi vielä Black & Blue -levyn, ennen kuin jäi tauolle vuosiksi 2002–2004. Sen jälkeen se on julkaissut yhteensä neljä levyä.

Kevin jätti Bacstreet Boysin vuonna 2006, mutta palaa nyt takaisin ensi kevään kiertueella.

Backstreet Boys on vuoden 1999 jälkeen esiintynyt Suomessa kolmesti: vuosina 2005, 2008 ja 2009. Maaliskuun vierailu on siis kaikkiaan viides.

Katso vanhat kuvat Backstreet Boysista yhtyeen lähes 20-vuotisen uran ajalta.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat