Backstreet Boys sävähdytti Havannassa

Backstreet Boysin Kevin Richardson ja Howie Dorough sävähdyttivät kuubalaisia ihailijoitaan majoittuessaan seuralaisineen havannalaiseen hotelliin. Yhdysvaltalaisen poikabändin jäsenet matkaavat seurueessa, johon kuuluu kymmenen tuottajaa ja agenttia. Laulajat lähtivät lauantaina Cayo Largo -saarelta ja palaavat Yhdysvaltoihin sunnuntaina.

Backstreet Boys on hyvin suosittu kuubalaisen nuorison keskuudessa. Yhtyeen hittejä, kuten "I Want It That Way" ja "Quit Playing Games (With My Heart)", soitetaan päivittäin paikallisradioissa ja Havannan yökerhoissa.

Vuodenvaihteesta lähtien lukuisat yhdysvaltalaiset ovat matkannet Karibian saarelle. Entinen raskaansarjan nyrkkeilijä Mike Tyson aiheutti hämmennystä tammikuun ensimmäisenä päivänä, kun hän ryhtyi heittelemään joulukoristeita kohti toimittajia, jotka löysivät hänet viettämästä uudenvuodenlomaansa Kuuban pääkaupungissa.

US-Cuba Trade and Economic Councilin arvion mukaan vuonna 2001 noin 160 000 amerikkalaista kävi Kuubassa. Turistien määrä on kaksinkertaistunut viime vuodesta.

Lue myös:

    Uusimmat