Backstreet Boys -liput myyntiin – muistatko edelliset vierailut?

Huomenna maanantaina selviää, haluavatko suomalaiset yhä nähdä yhden 1990-luvun suosituimmista bändeistä.

Liput Backstreet Boysin Hartwall Areenan konserttiin 7. maaliskuuta tulevat myyntiin Lippupisteeseen huomenna maanantaina. Bändi on esiintynyt Suomessa neljä kertaa aikaisemminkin.

Kaikkien aikojen suosituimpien poikabändien joukkoon lukeutuva Backstreet Boys saapui ensimmäistä kertaa Suomeen suosionsa huipulla vuonna 1999. Silloin se veti kahteen Hartwall Areenalla järjestettyyn konserttiin yhteensä 23 000 katsojaa. Bändi oli juuri julkaissut kolmannen albuminsa Millennium, jolta löytyivät muun muassa hitit Larger Than Life ja I Want It That Way.

Avaruushenkisessä show'ssa sinisiin rintapanssareihin pukeutuneet Bäkkärit laskeutuivat viisikulmaiselle lavalle katosta vaijereiden avulla. Konsertin aikana lavalle otettiin myös faneja äitiensä kanssa.

Millenniumin jälkeen bändin menestys ei ole palannut entiselle tasolleen, vaikka se onkin julkaissut useita levyjä sen jälkeenkin. Vuonna 2005 bändi yritti uutta paluuta supertähteyteen ja esiintyi myös Suomessa.

Backstreet Boys esiintyi Suomessa myös vuosina 2008 ja 2009. Tuolloin bändi oli nelihenkinen, sillä Kevin Richardson oli jätti bändin vuonna 2006. Nyt Richardson on kuitenkin palannut yhtyeeseen ja nousee lavalle myös Suomen konsertissa maaliskuussa.

Edellisillä kerroilla Backstreet Boys on esittänyt konserteissaan paljon vanhoja hittejää, ja on näin ollen luonut Hartwall Areenalle hyvän ja viihdyttävän tunnelman. Nähtäväksi jää, pystyykö 1990-luvun bändi vielä keväällä 2014 vetämään areenan täyteen.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat