Avomies tunnusti suomalaisnaisen surman Meksikossa

Meksikossa surmattu suomalaisnainen ei kuollutkaan ryöstön yhteydessä. Raa'an surmatyön tekijäksi on paljastunut 54-vuotiaan naisen avomies, joka on pidätetty surmasta epäiltynä.

Paikallisen median mukaan yhdysvaltalainen Robert Alan Frascarelli on tunnustanut veriteon. Frascarelli on poliisille tuttu, San Diego Union Tribune -lehden mukaan hänellä on tilillään useita huumerikoksia. Hän on yrittänyt salakuljettaa huumeita Meksikon rajan yli Yhdysvaltoihin.

Pariskunta oli asunut yhdessä vasta kolme kuukautta Tijuanan suositussa turistikeskuksessa.

He elivät suomalaisnaisen rahoilla. Mies kertoi poliisitutkinnassa pitäneensä nöyryyttävänä sitä, että avovaimo oli pyytänyt miestään vastineeksi siivoamaan asuntoa sekä pesemään vaatteita.

Lopullisesti Frascarelli hermostui sunnuntaina, kun vaimo oli väittänyt tämän varastaneen häneltä suuren summan rahaa.

Avomies tarttui vasaraan ja alkoi pahoinpidellä vaimoaan. Lopulta hän surmasi vaimonsa kuristamalla.

Frascarelli oli surmahetkellä huumeissa.

Sepitti tarinan kahdesta ryöstäjästä

Miehen hälyttämät poliisit löysivät naisen kotoaan surmattuna myöhään sunnuntaina Tijuanassa Meksikossa.

Avomies kertoi tuolloin, että kaksi mustiin pukeutunutta ja naamioitunutta ryöstäjää tunkeutui asuntoon. Mies sepitti, että ryöstäjät olivat sitoneet hänen jalkansa ja kätensä ilmastointiteipillä ja vaativat tietää, mihin pariskunta oli kätkenyt rahansa.

Frascarelli kertoi poliisille tarinan siitä, miten hän oli saanut vapautettua itsensä ja löytänyt suomalaisen vaimonsa sidottuna ja tapettuna toisesta huoneesta.

Vielä tuolloin poliisi ei nähnyt syytä epäillä miestä teosta. Kuulusteluissa mies kuitenkin sekosi omiin sanoihinsa, ja perhetragedia alkoi paljastua.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat