Mainos

Aviomies kertoo vauvojen löytymisestä: "Haju ei lähtenyt käsistäni pesemällä"

- Minulla ei ollut mitään tietoa, mitä vaimoni oli tehnyt. Asia oli minulle yllätys ja olin shokissa.

Näin kuvasi vauvasurmista epäillyn naisen aviomies poliisikuulustelussa kesäkuussa. Oulun käräjäoikeudessa käytiin läpi poliisin puhuttelua, koska mies kieltäytyi todistamasta asiassa suullisesti.

Mies kertoi tavanneensa vaimonsa heidän ollessa töissä samassa ravintolassa. Pian pari meni kihloihin ja naimisiin vuonna 2010.

Vuoden 2010 lopulla mies sai itkuisen soiton vaimoltaan. Vaimon raskaus oli saanut surullisen käänteen.

- Vaimoni oli kotonamme, kun menin paikalle. Hänen kätensä tärisivät ja hän kertoi, että tyttölapsemme oli kuollut. Hän kertoi, että ambulanssi oli vienyt hänet sairaalaan, mies kertoi poliisille kesäkuussa.

Mies oli ehdottanut, että he menisivät uudestaan sairaalaan tutkimuksiin, mutta vaimon mukaan kaikki oli kunnossa.

Syyttäjän mukaan vaimo oli surmannut tämän lapsen samaan tapaan kuin muutkin neljä. Lapsi oli ollut syyttäjän mukaan elossa neljä päivää, ennen kuin hänet oli surmattu.

Muista raskauksista mies ei tiennyt mitään, vaikka oli myös kahden muun lapsen isä. Nämä lapset syntyivät vuosina 2012 ja 2013. Kesäkuussa 2014 koko kauheus paljastui miehelle.

- Kun muutimme viimeiseen asuntoomme, 2-3 päivää muuton jälkeen ilmaantui omituinen haju. Kysyin vaimolta, mistä haju voisi tulla, mutta hän ei osannut vastata.

Aviomies oli kotona, kun isännöitsijä päätti tutkia, mikä avioparin kellarissa haisi. Naapurit olivat valittaneet asiasta.

- Kun menin paikalle, varaston ovi oli murrettu ja siellä oli kostea paketti, joka oli tehty kartongista ja teipattu kiinni. Lisäksi siellä oli musta muovisäkki, joka haisi. Haju ei lähtenyt käsistäni pesemällä.

Mies soitti vaimonsa paikalle selvittämään asiaa ja vaimo lupasi tulla paikalle heti.

- Vaimo tuli paikalle ja pyysi minua poistumaan ja kielsi soittamasta äidilleen. Hän sanoi, että järjestää kaiken itse, mies kertoi poliisille.

Miehen mukaan pari on nyt virallisesti eronnut.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.