Aviomies hätkähti tajutessaan vaimonsa työtaakan: "En usko, että olen koskaan tuntenut uupumusta samalla tavalla"

8:11

Aviomies ymmärsi vaimonsa uupumuksen ja halusi keventää tämän työtaakkaa.

Katso yllä olevalta videolta Sini Ariellin mietteet lapsiarjesta.

Love What Matters -sivusto kertoo hellyttävän tarinan siitä, kuinka äitibloggari Adele Barbaron aviomies hoksasi vaimonsa uupumuksen ja päätti keventää tämän työtaakkaa.

Kun mies yritti nukuttaa perheen tytärtä, hänen vaimonsa sanoi lepäävänsä hetken. Juuri ennen nukahtamistaan nainen oli sanonut, että hänen täytyy vielä siivota keittiö ja tehdä puolisolleen lounas huomiseksi.

Aviomies tunsi piston sydämessään siitä, että oli odottanut pääsevänsä hetken kuluttua katsomaan televisiota kaikessa rauhassa. Hänestä tuntui, että vaimo oli uurastanut kodin eteen siitäkin huolimatta, että oli kipeä ja edellisestä öistä oli kertynyt runsaasti univelkaa. Tämä oli laittanut ruokaa, siivonnut ja pessyt kasapäin pyykkiä.

– Miehenä en usko, että olen koskaan tuntenut tai tulen koskaan tuntemaan uupumusta samalla tavalla kuin äiti sen tuntee, mies pohtii.

Television katselun sijaan mies päättikin siivota keittön vaimon puolesta, jotta naisen töiden määrä edes hieman keventyisi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies tuumii, että hän ei voi edes käsittää kunnolla sitä, miten uupunut perheenäiti voikaan olla. Hän halusi jakaa tarinansa, jotta muutkin miehet kiinnittäisivät enemmän huomiota kumppaninsa hyvinvointiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja