Avioitunut tähti yrittää päästä eroon ongelmastaan

Näyttelijä Ryan Reynolds yrittää kipeästi päästä eroon Los Angelesissa sijaitsevasta ja ongelmaksi osoittautuneesta talostaan. Tähti on jopa valmis myymään talonsa tappiolla.

Gossip Girl -tähti Blake Livelyn kanssa avioitunut näyttelijä Ryan Reynolds yrittää saada Hollywood Hillsin alueella sijaitsevaa kotiaan myydyksi. Reynolds haluaa talosta eroon niin kipeästi, että on valmis myymään sen tappiolla.

Green Lantern -elokuvastakin tuttu Reynolds osti talon vuonna 2007 noin 1,3 miljoonalla eurolla hieman ennen ensimmäisen avioliittonsa solmimista näyttelijä Scarlett Johanssonin kanssa. Talo oli vuokralla Reynoldsin asuessa Johanssonin kanssa muualla. Nyt mies pyytää kodistaan vain 1,2 miljoonaa euroa voidakseen keskittyä täysillä elämäänsä New Yorkissa uuden vaimonsa kanssa.

Ongelmatapaukseksi osoittautunut talo oli puolisen vuotta myynnissä jo vuonna 2009. Talo palasi myyntimarkkinoille heinäkuussa 2011, mutta sopivaa ostajaehdokasta ei löytynyt silloinkaan. Nyt markkinat ovat toivottavasti Reynoldsille edullisemmat ja talo voisi vihdoin vaihtaa omistajaa.

Umpikujan päässä sijaitseva talo tarjoaa yksityisyyttä sitä haluavalle. Portin ja muurien suojissa sijaitsevassa talossa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta ja neliömetrejäkin 166.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja