Avioeron loppuratkaisu: Katie pitää Suri-tyttären

Näyttelijä Tom Cruise ja Katie Holmes ovat päässeet yksimielisyyteen avioerosta.

Näyttelijä Tom Cruise ja Katie Holmes pääsivät sopuun avioerosta maanantaina. Kummankaan osapuolen edustaja ei tuolloin kertonut ratkaisun yksityiskohtia julkisuuteen.

RadarOnline.com väittää kuitenkin selvittäneensä erään yksityiskohdan sovusta. Sen mukaan New Yorkiin muuttanut Katie saa pitää Suri-tyttären, ja Tom saa tavata häntä sopimuksen mukaan. Sivuston haastatteleman lähteen mukaan Holmesille on erityisen tärkeää, että kuusivuotiasta tytärtä varten palkattu henkilökunta kulkee hänen mukanaan. Eräs näistä syistä on se, ettei Suri pääsisi osallistumaan uskonlahkon toimintaan.

– Katie vaati, että Surin lastenhoitaja ja henkivartijat seuraavat häntä aina, kun hän vierailee Tomin luona. Katie teki tämän muutaman syyn vuoksi. Tämä varmistaa helpon ja sujuvan siirtymisen Surille, kun hän on Tomin kanssa, lähde kertoo RadarOnline.comille.

Tyttären hyvinvointi on kuusi vuotta naimisissa olleelle avioparille tärkeintä. Cruisen ja Holmesin edustajat antoivat lausunnon asiasta julkisuuteen, mutta se ei kuitenkaan täsmentänyt huoltajuusasiaa millään tavalla.

– Olemme sitoutuneita tekemään yhteistyötä vanhempina saavuttaaksemme parhaan mahdollisen tuloksen Suri-tyttäremme kannalta, Cruisen ja Holmesin edustajien lähettämä tiedote ilmoitti RadarOnline.comille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat