AVA neuvoo: Näin säästät ruokakuluissa

AVAn Kotiruokaa Sandran tapaan -sarjassa tv-kokki valmistaa maukasta ja edullista kotiruokaa. Myös AVA kokosi vinkkejä, joiden avulla säästän ruokaostoksilla, katso!

Televisiokokki Sandra Lee neuvoo AVAlla, kuinka kokataan maukasta kotiruokaa, joka ei ole liian kallista lompakolle. Sarjassa neuvotaan, mihin kannattaa panostaa ja missä asioissa voi pihistää, jotta ruokamenot saadaan kuriin. Hyvästä ruuasta ei tietenkään tingitä!

AVA kokosi muutamia vinkkejä, joiden avulla säästät kauppareissulla.

1. Suunnittele

Suunnittelu on tärkeä askel säästämisessä, vakuuttaa American Dietetic Association -yrityksen tiedottaja Katherine Tallmadge.

– Tee yksityiskohtainen ostoslista, joka perustuu tarpeisiin ja viikottaiseen ruokalistaan. Ota huomioon myös, miten teet ylijäävälle ruoalle, Tallamdge neuvoo Webmd.com-sivuston artikkelissa.

2. Kokkaa itse alusta alkaen

Paras tapa säästää ruokakustannuksessa on kokata itse alusta asti. Mitä enemmän ruokaa on valmistettu, sitä enemmän se maksaa, vinkkaa MoneyTalksNews.com.

3. Syö ennen ostoksia

Älä mene ruokaostoksille nälissäsi. Tämä saa sinut vain ostamaan enemmän, MoneyTalksNews.com neuvoo.

4. Osta ruokaa alennuksesta

Voit poiketa suunitellusta listasta, jos löydät kaupasta tuotteita, joita myydään alennettuun hintaan nopean eräpäivän takia. Kun olet kaupassa, etsi tarjoustuotteita. Monia tuotteita voi myös pakastaa, LoveMoney.com-sivusto neuvoo.

5. Kasvata itse

Mikä olisi parempi tapa säästää ruokakuluissa kun kasvattaa esimerkiksi papuja, tomaatteja tai chiliä omassa kasvihuoneessa? LoveMoney.com vinkkaa.

Lisää vinkkejä saat AVAn-sarjasta lauantaisin.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja