AVA Elokuva: Wimbledon

Romanttinen draamakomedia Wimbledon nähdään AVAlla lauantaina 6.7. Oletko nähnyt elokuvan? Jaa leffakokemuksesi ja voita!

Kolmekymppisen Peter Coltin (Paul Bettany) ura tenniksen huipulla on hiipumaan päin. Hän harkitsee jo lopettamista, kunnes törmää Wimbledonissa nousevaan amerikkalaistähteen Lizzie Bradburyyn (Kirsten Dunst), joka innostaa veteraanipelaajan uuteen taistoon mitaleista – ja nuoren kaunottaren sydämestä.

Romanttisen komedian tenniskommentaattoreina nähdään John McEnroe ja Chris Evert.

"Kirsten Dunstissa on jotain sellaista fanaattisuutta, että hänelle sopii hyvin huippu-urheilijan esittäminen. Tennisturnauksen jälkimaininkeihin loistavasti sopiva elokuva; pitänee varata mansikoita ja kuohuviiniä elokuvan kanssa nautittavaksi." Teija L.

"Kristen Dunst ihastuttaa tässä romanttisessa komediassa. Elokuvassa pääosassa toki on tennis, mutta on paljon muutakin. :)" Anne-Mari

(Wimbledon) Ohjaaja: Richard Loncraine, Britannia/Ranska 2004, 98'.Pääosissa: Paul Bettany, Kirsten Dunst, Kyle Hyde, Robert Lindsay, Celia Imrie, James McAvoy, Penny Ryder, Annabel Leventon. Elokuva nähdään AVAlla lauantaina 06.07. klo 20:00.

Jaa leffakokemuksesi Wimbledon-elokuvasta ja osallistu kilpailuun! Kaikkien elokuvakokemusten ja arvostelujen kirjoittajien kesken arvotaan Finnkinon leffalippuja!Lue ohjeet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja