Mainos

Autovarkaan auto teki tenän ja mies pyysi poliisin paikalle

- Kuopion poliisi tapasi helteisessä perjantaiaamussa heinäkuun ensimmäisenä päivänä parikin kappaletta itsepalveluperiaatteen mukaisesti toimivia rikoksentekijöitä, kertoo vanhempi konstaapeli Marko Kilpi Kuopion poliisista.

Kuopion keskustan alueella sijaitsevalle huoltoasemalle oli tullut keski-ikäinen mies, joka oli pyytänyt henkilökuntaa soittamaan poliisit paikalle, sillä hän oli varastanut auton.

Poliisipartio tuli paikalle ja 48-vuotias mies kertoi varastaneensa auton Forssasta, mutta anastettu ajopeli oli tehnyt miehelle tenän ja hän oli joutunut kävelyhommiin.

Samaan aikaan kun partio selvitti asiaa paikalle tuli 28-vuotias mies, joka halusi tarkastuttaa ajokuntonsa poliisilla. Puhalluskoe tuotti tulokseksi 1,07 promillea. Samassa kävi ilmi, että mies oli tullut paikalle omalla autollaan, työmatkalla kun kerta oltiin. Autoilu päättyi tankkauspisteelle ymmärrettävistä syistä ja jälleen tuli yksi jalkamies lisää.

- Tällaista omatoimisuutta voidaan pitää kiitettävänä, jopa toivottavanakin, mutta se ei kuitenkaan poista teon tuomittavuutta, johon ei ole tekijöiden aktiivisuudesta huolimatta luvassa alennuksia, kirjailijanakin tunnettu Kilpi toteaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.