Mainos

Autovaras soitti vahingossa poliisille ja jäi kiinni

Autovaras pääsi poliisia pakoon viime yönä Salossa. Puhelinsoitto kadonneeseen kännykkään paljasti tekijän.

27-vuotias salolaismies murtautui kolmeen autoon Salon Ollikkalassa yhden aikaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Mies oli peruuttamassa varastamaansa autoa katoksesta, kun hälytyksen saanut poliisipartio saapui paikalle. Poliisi ehti tunnistaa 27-vuotiaan taparikollisen, kun mies painoi kaasua ja melkein peruutti poliisimiesten päälle.

Poliisit ehtivät heittäytyä sivuun, ja auto iskeytyi poliisimiesten sijasta autokatoksen tolppaan. Mies kiihdytti pakoon, jolloin auton avonainen etuovi osui katoksen kulmaan ja putosi.

Toinen poliisiauto yritti tavoittaa pakenijaa Ollikkalan alueella. Poliisin mukaan pakenija ajoi holtittomasti – välillä varas kaahasi kevyen liikenteen väylillä ja välillä ojien yli.

Poliisi ei saanut autovarasta kiinni verekseltään, ja luopui takaa-ajosta. Tunnistettu rikoksesta epäilty 27-vuotias mies etsintäkuulutettiin

Kysyi kyytiä poliisilta

Myöhemmin aamupäivällä Salon poliisin löytötavaratoimistossa soi tuntemattoman henkilön omistama puhelin. Poliisimies vastasi puhelimeen, ja linjan toisessa päässä oli etsintäkuulutettu salolaismies. Puhelin kuului ilmeisesti etsintäkuulutetun miehen kaverille, sillä mies pyysi puhelimessa tuttavaltaan kyytiä salolaisen kaupan pihalta.

Kaverin sijaan kaupan pihaan lähetettiin poliisipartio, joka pidätti edellisenä iltana karkuun päässeen autovarkaan.

Miestä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamiesta, kolmesta varkaudesta,törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Mies oli murtautunut kolmeen ajoneuvoon ja varastanut niiden irtainta omaisuutta. Tapahtumapaikalle oli jäänyt myös ilmakivääri.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.