Mainos

Autopommi surmasi Hamasin jäsenen

Ääri-islamilaisen Hamas-järjestön jäsen sai surmansa ja kaksi muuta haavoittui tänään Länsirannalla, kun heidän autonsa räjähti, kertoivat palestiinalaislähteet. Lähteiden mukaan autoon oli asennettu räjähteitä.

Poliisi epäili, että autoa oli tarkoitus käyttää Israelissa tapahtuvaksi suunnitellussa itsemurhaiskussa. Sekä surmansa saanut että haavoittuneet olivat jo pitkään olleet palestiinalaisten poliisin seurannassa.

Israel eristi palestiinalaisalueet

Israelin turvallisuusjoukot asetettiin tänään erityisvalmiuteen mahdollisten terrori-iskujen ehkäisemiseksi juutalaisten Jom Kippur -juhlan aikana. Sadat sotilaat partioivat poliisien lisäksi kaupunkien kaduilla ja turvallisuutta synagogien ympärillä tiukennettiin, kertoi poliisi.

Asevoimat ilmoitti samalla eristävänsä Länsirannan ja Gazan alueen tänään iltapäivästä torstaiaamuun. Parituhatta ääri-islamilaisen Hamas-järjestön jäsentä osoitti eilen Nablusissa Länsirannalla mieltään ja vaati kostoa kahden johtajansa ampumisesta 10. syyskuuta. Hamasin johtajat kuolivat israelilaissotilaiden luoteihin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.