Mainos

Autopommi räjähti Karachissa

Autopommin räjähdys on surmannut kolme ihmistä Pakistanin suurimman kaupungin keskustassa. Iskun kohteena oli ilmeisesti amerikkalainen pikaruokaravintola.

Kolme ihmistä on saanut surmansa autopommin räjähdyksessä Pakistanin suurimmassa kaupungissa Karachissa. Räjähdyksessä haavoittui kymmeniä ihmisiä. Monet haavoittuneista olivat kriittisessä tilassa.

Aiemmin poliisi kertoi kuuden ihmisen kuolleen räjähdyksessä.

- Meillä on vahvistettua tietoa kahdesta kuolleesta, vahvistaa tutkimuksista vastaava poliisi Manzoor Mughal. Kolmas surmansa saaneista menehtyi myöhemmin vammoihinsa sairaalassa.

Poliisin mukaan räjähdys sattui varhain aamulla amerikkalaisen pikaruokaravintolan edustalla toimistokorttelissa, jossa on lukuisia öljy- ja kaasuyhtiöitä. Ravintola ja lähistöllä sijaitseva pankki tuhoutuivat räjähdyksessä ja useita autoja syttyi tuleen.

- Tämä oli terroriteko, ja se oli suunnattu todennäköisesti Kentucky Fried Chicken -ravintolaa vastaan. Alustavien tutkimustemme mukaan räjähde oli sijoitettu autoon, Mughal sanoo.

Pakistanin sisäministeri Aftab Sherpao tuomitsee hyökkääjät siitä, että he iskivät aikana, jolloin Pakistan on toipumassa tuhoisasta maanjäristyksestä.

- Olemme pyytämässä kansainvälistä yhteisöä avuksi maanjäristyksen jälkihoitoon, ja tämä räjähdys lähettää täysin väärän viestin ulkomaailmaan, hän sanoi.

Toinen KFC-ravintola ja McDonald's-hampurilaisketjun ravintola olivat syyskuussa pommi-iskujen kohteena Karachissa. Iskuissa haavoittui kahdeksan ihmistä.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.