Mainos

Auton yli ajaman 70-vuotiaan tila edelleen erittäin huono

Kuljettaja ajoi tahallaan kävelytiellä ollutta vanhusta päin ja tarkisti törmäyksen jälkeen vain auton vauriot.

Autoilijan ilmeisesti tahallaan yli ajaman 70-vuotiaan naisen terveydentila on yhä huolestuttava. Poliisin tietojen mukaan nainen sai erittäin pahoja vammoja perjantaina, kun hänen ylitseen ajettiin kävelytiellä.

Poliisi epäilee autoa ajanutta miestä tapon yrityksestä mutta ei ole onnistunut pääsemään hänen jäljilleen.

Tapahtumat saivat alkunsa perjantai-iltapäivänä Itä-Helsingin Mellunmäessä Naulakalliontien ja Mellunmäentien välisellä hiekkatiellä. 70-vuotias oli kävelyllä ystävättärensä kanssa, kun heidän luokseen juoksi kaksi hätääntynyttä tyttöä. Lapset kertoivat harmaan auton seuranneen heitä ja yrittäneen ajaa heidän päälleen.

Pian he näkivät harmaan auton tulevan heitä kohti kävelytietä pitkin. Se ajoi ensin heidän ohitseen, mutta sitten kuljettaja käänsikin yhtäkkiä auton ympäri ja alkoi ajaa suoraan seuruetta päin. Lapset ja toinen naisista onnistuivat väistämään, mutta 70-vuotias ei ehtinyt pois alta.

Törmäyksen jälkeen kuljettaja nousi autosta ja kävi tutkimassa auton etuosaa - ilmeisesti nähdäkseen, oliko auton keulaan tullut vaurioita.

Kaikkia auton tai sen kuljettajan nähneitä pyydetään auttamaan poliisia tapauksen selvittämisessä. Poliisi huomauttaa, että auto on saattanut liikkua törmäyspaikan lähettyvillä huomiota herättävästi myös ennen törmäystä tai sen jälkeen. Havainnoista voi soittaa virka-aikana numeroon 09-189 5331 ja muina aikoina numeroon 09-189 4002.

Silminnäkijöiden mukaan auto oli vanha harmaa porrasperäinen henkilöauto, joka oli luultavasti valmistettu 80-luvulla. Auton etulyhdyt olivat suorakaiteen muotoiset. Kuljettaja oli 30-40-vuotias lyhythiuksinen ja pyöreäkasvoinen mies.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.