Autoja kohti ammuttiin jälleen Tampereella

Tampereen poliisi jatkaa autoja ilma-aseella räiskineiden henkilöiden etsimistä. Eilen ammuttiin bussia, taksia ja henkilöautoa. Kaksi viikkoa sitten kohteena oli kuusi bussia sekä henkilöauto.

Eilen ensimmäisenä sai osuman Hatanpään valtatietä kello 15.45 aikaan ajanut linja-auto, jonka lasiin jäi jälki. Runsaat kaksi tuntia myöhemmin kohteena oli Naistenlahdenkadulla liikkunut taksi-auto, jonka tuulilasin alakulmaan tuli pyöreä reikä. Illalla kello kahdeksan jälkeen Hervannan valtaväylää henkilöautolla ajanut kuljettaja kuuli kovan pamauksen. Hän havaitsi, että takalasi oli mennyt säröille.

Tampereen poliisi löysi etsinnöissä lähettyviltä pari kengänjälkeä lumesta. Jälkien koko oli noin 38. Kukaan ei saanut vammoja ammuskeluissa.

Tekijöitä ei ole saatu vielä kiinni, ja Tampereen poliisi toivoo silminnäkijöiltä havaintoja tapahtumista. Ammuskeluita tutkitaan vaaran aiheuttamisena ja vahingontekona.

Edelliset ampumiset sattuivat kaksi viikkoa sitten sunnuntaina. Kalevankankaan hautausmaan luona Kalevan kaupunginosassa ammuttiin iltapäivällä kuutta linja-autoa ja yhtä henkilöautoa. Ajoneuvoista hajosi ikkunoita.

Rikosylikonstaapeli Mika Peltomäki Tampereen poliisista varoittaa, että ilmakiväärillä ammuskelu on vaarallista leikkiä.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat