Mainos

Autoilijat kolaroivat lumikelillä - Riihimäellä neljä autoa samaan penkkaan

Huono ajokeli on aiheuttanut paljon kolareita Etelä-Suomessa. Ajokeliä ovat haitanneet lumisade, pöllyävä lumi ja lumiset tiet.

Kuolonkolareilta on tiettävästi toistaiseksi vältytty, mutta neljä ihmistä on loukkaantunut liikenneonnettomuudessa illan suussa Juvalla Etelä-Savossa. Kahden loukkaantuneen vammat ovat tiettävästi vakavia. Turmassa oli mukana kaksi henkilöautoa ja rekka.

Riihimäellä 24-vuotias mies suistui autollaan mutkassa tien penkkaan. Samassa paikassa hieman myöhemmin 30-vuotias nainen suistui myös sinne, ja törmäsi tähän miehen penkassa jo olevaan autoon. Kaksi tuntia tämän jälkeen 63-vuotias nainen suistui tähän samaiseen penkkaan - ja kymmenen minuutin päästä 53-vuotias mies suistui penkkaan tämän naisen auton päälle. Suistumisissa ei sattunut henkilövahinkoja, mutta kaikki autot vaurioituivat. Poliisin mukaan ajourat olivat muodostuneet paikalla aivan oikeaan laitaan asfaltin reunaan.

Savonlinnassa on kolaroitu alkoholin vaikutuksen alaisena. Siellä henkilöauto suistui päin valaisinpylvästä aamuyöllä viiden aikaan. Kuljettaja ehti poistua paikalta ennen poliisin tuloa, mutta ilmoittautui myöhemmin poliisiasemalle. Hänen epäillään syyllistyneen myös rattijuopumukseen. Kuljettaja oli myös loukannut kätensä lievästi onnettomuudessa. Savonlinnassa toinen henkilöauto oli suistunut puolenpäivän aikaan penkkaan ostoskeskuksen luona. Auton luota löydettiin kaksi humalaista miestä, ja poliisi selvittää parhaillaan, kumpi miehistä ajoi kyseistä autoa.

Myös Kymenlaaksossa alkoholilla on ollut vaikutusta kolareihin. Paikkakuntalainen 48-vuotias mies ajoi henkilöautolla kaarteessa vastaantulevan kaistan yli lumipenkkaan. Hän puhalsi 2,3 promillea.

Piikkiössä henkilöauto törmäsi postilaatikkoon. Kuljettaja ja kyydissä ollut matkustaja poistuivat kävellen paikalta, mutta poliisi tavoitti heidät myöhemmin. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta. Hänellä ei myöskään ollut ajokorttia. Matkustajana ollutta epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Myös Turussa poliisi tavoitti monta autoilijaa alkoholia nauttineena. Muun muassa yksi autoista oli ajettu päin valaisinpylvästä, mikä oli katkennut.

Salossa henkilöauto ja ajoneuvoyhdistelmä kolaroivat. Kolarissa ei sattunut henkilövahinkoja.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.