Mainos

Autoilija kyllästyi tarhalasten ohikulkuun – ajoi hoitajan jalan yli

Poliisi on valvonut liikennettä tehostetusti siitä lähtien, kun koulut alkoivat viime viikolla Helsingissä. Liikenne on poliisin mukaan sujunut Helsingissä tehovalvonnan ajan pääosin rauhallisesti, mutta piittaamattomuutta on myös tavattu.

Poliisilla on muun muassa tutkittavana viime torstailta tapaus, jossa helsinkiläismiehen epäilleen ajaneen lapsijoukon takana kulkeneen naisen jalkaterän yli Kumpulassa.

Kolmenkymmenen lapsen joukko oli kävelemässä lastentarhanohjaajan kanssa kohti Käpylän leikkipuistoa, kun nainen oli huomannut kohti tulevan auton, joka ei ollut hiljentänyt vauhtiaan joukon nähtyään. Kuski ajoi päin naista osuen häntä vasempaan pohkeeseen. Mies jatkoi tämän jälkeen matkaansa ajaen vielä naisen jalkaterän yli. Paikalla ollut todistaja kertoi, että hänkin joutui väistämään sivummalle, ettei olisi jäänyt samaisen auton alle.

Epäilty saatiin kiinni, ja hän oli selittänyt tekoaan sillä, ettei halunnut enää lasten kulkevan yhtenään parkkipaikan ohi, ja että kyseisellä tieosuudella olisi myös läpikulkukielto. 
Poliisin mukaan kuskia epäillään pahoinpitelystä ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Lisäksi hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Eilen päättyneessä poliisin tehovalvonnassa jäi Helsingissä kiinni 94 ylinopeutta ajanutta, 27 punaista päin ajanutta ja kymmenkunta kuljettajaa, jotka ajoivat suojatien eteen pysähtyneen ajoneuvon ohi pysähtymättä.

Tehovalvonnassa jäi kiinni myös yli neljäkymmentä kuljettajaa, jotka käyttivät ja pitivät matkapuhelinta kädessään ajon aikana.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja