Mainos

Autoharrastaja kirjoitti tunteikkaan kirjeen väkijoukkoihin ajaneille: "Olette sairaita ja turmeltuneita"

Autoharrastaja kirjoitti avoimen kirjeen koko maailmalle ja vetoaa väkijoukkoihin ajaneita lopettamaan autojen käyttämisen pahuuden välineinä.

Suositun autosivuston Car Throttlen yhteisöpäällikko Kyle Ashdown on julkaissut avoimen kirjeen, jossa hän puhuttelee kaikki niitä, jotka ovat viime vuosina käyttäneet autoa terrorismin välineenä ympäri maailman. 

Ashdown kertoo, kuinka tärkeä osa autot ovat hänen ja monen muunkin elämää. Autokulttuuri ja sen osana oleminen on rikastuttanut hänen elämäänsä syvästi. 

Hän kertoo myös, että autot ovat tuoneet monia ihmisiä yhteen kaikkialla maailmassa. 

– Olkaa niin kilttejä älkääkä tehkö autoista koneita, jotka repivät meidän erilleen, Ashdown vetoaa.

Hän kertoo myös kuinka paljon häntä turhauttaa ja jopa syyllistää se, että hänen elämänsä suurinta intohimoa käytetään pahuuden välineinä. 

– Jos luulette, että on ihan ok käyttää henkilöautoja, kuorma-autoja ja muita ajoneuvoja vihanne ilmaisemiseen ja viattomien ihmisten kimppuun hyökkäämiseen, olette sairaita ja turmeltuneita, Ashdown toteaa. 

Ashdown viittaa kirjeellään lukuisiin tapauksiin, joissa autoilla on ajettu väkijoukkoon ihmisten vahingoittamiseksi. Hän nimeää muun muassa aivan hiljattain tapahtuneet välikohtaukset Charlottesvillessä Yhdysvalloissa ja Barcelonassa Espanjassa.

Lähde: Car Throttle


***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.