Mainos

Auto töytäisi äidin ja vauvan alas sillalta – äiti menetti jalkansa suojellessaan poikaansa

Teksasilaisäiti menetti jalkansa ja joutuu nyt pitkään kuntoutukseen traagisen onnettomuuden jälkeen.

Jennifer Duncan suojeli pientä poikaansa viimeiseen asti. Äiti ja 8 kuukauden ikäinen Daniel-poika joutuivat pieneen kolariin viime viikolla moottoritiellä Wacossa, Teksasissa. He nousivat ylös autosta odottamaan apua. Toinen auto oli pysähtynyt heidän eteensä suojatakseen heitä muulta liikenteeltä. Auton kuljettaja seisoi Duncanin ja pojan kanssa auton edessä.

Pian kuitenkin moottoritietä pitkin ajanut auto törmäsi pysähtyneeseen autoon, minkä takia 23-vuotias Duncan putosi poika sylissään sillalta alas. Myös 25-vuotias nainen, joka oli odottanut heidän kanssaan apua, putosi. Sillalta oli maahan lähes 10 metrin pudotus.

Duncan muistaa vain rukoilleensa:

– Luoja, älä anna vauvani kuolla. Se oli pelottavin tunne, mitä voin kuvitella. Olen kiitollinen, että poikani on elossa, hän kertoo Wacon televisiokanavalle

Duncan suojeli pientä poikaansa muodostamalla itsestään muurin tämän ympärille, kun he tömähtivät maahan. Äiti ja toinen sillalta pudonnut nainen loukkaantuivat vakavasti, pieni Daniel selvisi naarmuilla.

– Jennifer muodosti ihmismuurin poikansa ympärille ja suojeli tätä, kerrotaan myös blogissa, jossa heidän tarinaansa jaetaan.

Äidin jalka vaurioitui pahasti polvesta alaspäin. Hänet on leikattu jo neljästi, lisäksi hänen lantionsa murskaantui ja hänellä oli pahoja sisäisiä vammoja. Toinen sillalta pudonnut nainen on sairaalan mukaan jo hyvässä kunnossa.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.