Auto rysäytti läpi myymälän seinästä keskellä kirkasta päivää Yhdysvalloissa – kaahailija poistui kylmän rauhallisesti paikalta

Myymälän seinästä ajoi auto läpi keskellä kirkasta päivää – kaahailija käveli pois tapahtumapaikalta 1:30
Nainen ajoi autolla läpi pelikaupan seinästä.

Kaikki voi muuttua hetkessä. Näin kävi Yhdysvaltojen Indianapolisin osavaltiossa, kun auto ajoi myymälän seinän läpi.

Indianapolisissa sijaitsevassa pelikaupassa oli täysin normaali päivä, kunnes alkoi tapahtumaan kummia, nimittäin pelikaupan seinän läpi rysähti auto.

– Hyppäsimme kaikki suojaan, sillä seinän säpäleitä ja betonia lensi pitkin myymälää, kertoo pelikaupan omistaja Jeremy Stephens.

Myymälässä oli tapahtumahetkellä neljä henkilöä. Myymälässä oli myös lapsi, joten tilanteessa olisi voinut käydä paljon huonomminkin. Kaikkien onneksi kukaan pelikaupassa olleista henkilöistä ei kuitenkaan vahingoittunut.

Kaahailija ei jäänyt selvittelemään asiaa

Rysäyksen jälkeen tekijä nousi autostaan ulos, eikä halunnut jäädä selvittämään tapahtunutta, vaan lähti kävelemään pois tapahtumapaikalta.

– Koitimme pysäyttää hänet, jotta olisimme voineet keskustella, mutta hän ei välittänyt ollenkaan ja käveli pois paikalta, kertoo hämmästynyt Stephens.

Tapahtuman syystä ei ole vielä saatu varmuutta, mutta tapahtumapaikalle saapuneen pelastushenkilökunnan mukaan vaikuttaisi siltä, että nainen on yrittänyt tehdä U-käännöksen liian kovassa vauhdissa, mistä syystä hän menetti autonsa hallinnan.

– En halua pelikaupan olevan liian kauan suljettuna, sillä minulla on maksettavien laskujen lisäksi 1-vuotias lapsi ruokittavana kotona, harmittelee Stephens.

Katsoa videolta, kuinka auto ajaa hurjan näköisesti pelikaupan seinästä läpi.

Lue myös:

    Uusimmat