Mainos

Auto-onnettomuudessa vakavasti loukkaantunutta Hotakaista ei ole vielä kuultu

Lauantaina Hämeenlinnan Rengossa Kanta-Hämeessä tapahtuneessa auto-onnettomuudessa vakavasti loukkaantunutta kirjailija Kari Hotakaista ei vielä poliisin toimesta kuultu.

– Asialla ei ole kiirettä, annetaan hänen toipua rauhassa. Todistajia on kuitenkin kuultu, ja niiden perusteella tapahtumien kulku on pystytty selvittämään, tutkinnanjohtaja Ilkka Iivari Kanta-Hämeen poliisista kertoo.

Kahden auton nokkakolari tapahtui lauantaina tiellä 10 noin kello 12.50. Poliisin mukaan Rengosta päin tullut auto ajautui suoralla tiellä vastaan tulevien kaistalle. Autossa olleet, 1930-luvulla syntyneet mies ja nainen loukkaantuivat vakavasti ja kuolivat myöhemmin vammoihinsa sairaalassa.

Hotakainen loukkaantui vakavasti onnettomuudessa. Hänet kuljetettiin Medi-Helillä Töölön tapaturma-asemalle ja sieltä edelleen tehohoitoon.

– Yksi vastaantulija ehti väistää väärälle kaistalle ajautunutta autoa, mutta Hotakainen ei varmasti ehtinyt tehdä mitään. Vielä tässä vaiheessa onnettomuuden syytä ei voida varmasti sanoa. Kuolemansyyntutkinnassa pyritään selvittämään, edelsikö onnettomuutta esimerkiksi sairauskohtaus, Iivari sanoo.

Poliisi kertoo, että onnettomuushetkellä sää oli kirkas ja tienpinta paljas ja kuiva. Alueella on 80 kilometrin nopeusrajoitus.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.