Mainos

Auto katolleen keskellä ei mitään – perhe värjötteli pakkasessa liki 48 tuntia

Yhdysvalloissa autoturmaan joutunut perhe pelastui uskomattomasti värjöteltyään pakkaskeleissä liki kahden vuorokauden ajan.

Kuusihenkinen perhe – kaksi aikuista ja neljä lasta – oli matkalla viikonlopun viettoon, kun heidän ajoneuvonsa oli ajautunut ulos tieltä. Auto oli kierähtänyt alas tien viertä ja jäänyt ojaan katolleen. Tapauksesta uutisoi CNN.

Pelastajat löysivät paikalle vasta noin 48 tuntia myöhemmin. Lämpötila paikalla oli laskenut aika ajoin yli 20 astetta pakkaselle.


Perheen pelastumisessa oli auttanut moni seikka. Autossa ei ollut ylimääräisiä huopia, mutta perheellä oli onneksi mukana kunnon talvivarusteet. Vanhemmat onnistuivat lisäksi sytyttämään auton viereen nuotion ja pitämään sen palamassa koettelemuksen ajan.

Nuotiossa vanhemmat olivat lämmittäneet kiviä, joita he olivat sitten nostaneet vararenkaan sisälle pitääkseen lapsia lämpimänä yön ajan. Perheen lapset ovat iältään 3-10-vuotiaita.

– En ole koskaan kuullutkaan moisesta, mutta minusta se oli erittäin fiksua, pelastustöitä johtanut Paul Burke kommentoi CNN:lle.

Perheellä oli ollut myös jonkin verran juomaa ja ruokaa mukana, vaikkakin ne olivat loppuneet ensimmäisen päivän jälkeen.

Perhe vietiin sairaalahoitoon löytymisensä jälkeen. Kuin ihmeen kaupalla yksikään perheenjäsen ei ollut saanut paleltumavammoja, vaan kärsivät ainoastaan lievästä hypotermiasta ja nestehukasta.

Lääkärin mukaan perhe voi tällä hetkellä erittäin hyvin.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.