Auto ajoi päälle - neljä turistia loukkaantui vakavasti Helsingissä

Auto törmäsi suojatiellä kulkeneeseen väkijoukkoon aivan Helsingin ydinkeskustassa. Uhrit ovat norjalaisia turisteja.

Neljä norjalaista naista on loukkaantunut yliajossa Helsingin keskustassa myöhään eilisiltana.

Päivystävän komisarion mukaan vuonna 1989 syntynyt naiskuljettaja törmäsi autolla suojatietä ylittäneisiin norjalaisiin. Onnettomuus sattui Mannerheimintiellä eduskuntatalon kohdalla hieman kello 23 jälkeen.

Nainen ajoi ajoradan oikeaa kaistaa keskustan suuntaan. Tapahtumahetkellä vasemmalla kaistalla oli suojatien eteen pysähtynyt henkilöauto.

Loukkaantuneet vietiin Töölön sairaalaan. Kolme heistä oli edelleen hoidettavana aamupäivällä, mutta yksi naisista oli päässyt poliisin tietojen mukaan jo pois sairaalasta.

Sairaalahoidossa olevista yhdellä on nilkassa leikkausta vaativa murtuma ja toisella vammoja polvissa. Yksi naisista sai vamman päähänsä, mutta hänellä ei ole poliisin tietojen mukaan hengenvaaraa. Naiset ovat 1940- ja 1950-luvuilla syntyneitä.

Alustavien tutkimusten mukaan minkäänlaisilla päihteillä ei ole osuutta tapahtuneeseen. Auton kuljettaja ja kyydissä olleet matkustajat eivät loukkaantuneet. Naiskuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja neljästä vamman tuottamuksesta.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat