Mainos

Auerin vanhin lapsi videolla itkien: Te ette ymmärrä

Satakunnan käräjäoikeudessa Porissa jatkettiin tänään aamulla Anneli Auerin vanhimman lapsen kuulemisista tehtyjen videotallenteiden katselua vuodelta 2009.

16.9.2009 tallennetulla videolla Auerin vanhin lapsi itkee vuolaasti, kun kuulustelijat antavat ymmärtää, että hän on kertonut vääriä tietoja murhayön tapahtumista.

Kuulustelija viittasi poliisin tekemään rekonstruktioon, jossa poliisi yritti mennä samalla tavoin terassin ovesta kuin vanhin lapsi on kertonut. Kuulustelija antoi ymmärtää, ettei niin ole tapahtunut kuin vanhin lapsi on kertonut.

- Te ette tiedä ja te ette tiedä, miltä se tuntuu. Ehkä te teitte sen väärin, mutta se on oikeesti menny tosta (terassin rikottu ovi), lapsi kertoi itkien.

- Jos mä olisin vain ajatellut, mä en olisi nähnyt sitä niin selvästi (ulkopuolinen tunkeutuja).

- Ei oo kiva muistella tämmöisiä, lapsi kertoi.

Auerin asianajaja Juha Manner totesi, että tässä videokuulustelussa Auerin vanhimmalle lapselle on kerrottu faktoina asioita, jotka eivät välttämättä pitäneet paikkaansa. Hänen mukaansa lapsi on pysynyt pääpiirteissään koko ajan perustarinassaan kiinni.

Syyttäjä Jarmo Valkama totesi puolestaan, että Auerin lapsen kertomissa tarinoissa on ristiriitoja vuosien 2006-2009 välillä. Sen hän kuitenkin totesi, että lapsi on puhunut koko ajan henkilöstä, joka on poistunut ja jolla on mustaa päällä.

- Muuten on ristiriitoja. Oikeuden pitää pohtia, mikä on valetta ja mikä totta, Valkama tähdensi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.