Mainos

Auerin rikoskumppanin todistamasta pahoinpitelystä tuomiot

MTV3 Uutiset on kertonut Helsingissä tapahtuneesta raa'asta pahoinpitelystä, jossa myös Anneli Auerin rikoskumppani Jens Kukka kutsuttiin oikeuteen todistajan asemassa. Oikeus kuulusteli vankilassa istuvaa Kukkaa puhelimitse syyskuussa.

Kansliatuomiossaan oikeus katsoo, että Kukan todistus olennaisin osin tukee uhrin ja toisen todistajan näkemystä tilanteen kulusta.

Toinen miehistä tuomittiin syyttäjän vaatimuksen mukaisesti kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Rangaistus määrättiin yhdyskuntapalveluna.

Toinen syytetyistä tuomittiin meneillään olevan ehdonalaisen vapauden vuoksi 11 kuukauden ehdottomaan vankeuteen. Hän on ilmoittanut tyytymättömyyttään koko tuomioon.

Pahoinpitely tapahtui aikana, jolloin Kukkaa ei ollut vielä vangittu seksuaalirikoksista. Hän on ammatiltaan taksikuski. Aamuyöllä 19. kesäkuuta vuonna 2011 hän oli ajamassa vuoroaan Espoosta Helsingin keskustaa kohden.

Punavuoressa Albertinkadulla hän näki kahden miehen pahoinpitelevän kolmatta. Hän pysäytti taksinsa ja meni auttamaan uhria. Hän itse arvioi käräjäoikeudessa, että hänen toimintansa vuoksi voimakas pahoinpitely ei koitunut uhrin kohtaloksi.

Turun käräjäoikeus tuomitsi kesällä Jens Kukan kymmenen vuoden vankeuteen lapsiin kohdistuneista törkeistä seksuaalirikoksista. Juttu on menossa sekä Kukan että Auerin osalta vielä hovioikeuden käsiteltäväksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.