Mainos

Auerin murhayönä tavannut uusi todistaja: Näytti suihkusta tulleelta

Ulvilan murhajutun oikeudenkäynnissä kuultiin tänään uutena todistajana Porin kaupungin sosiaalityöntekijää, joka huolehti murhayönä perheen neljästä pienestä lapsesta.

Hän kertoo saaneensa poliisilta pyynnön saapua Ulvilan Tähtisentielle heti aamukolmen jälkeen. Hän lähti paikalle ripeästi ja kohtasi eteisessä naisen, jonka kerrottiin olevan hyökkäyksessä vammoja saanut lasten äiti.

- Äidillä oli viltti ympärillä. Ei montaa sanaa vaihdettu. Pelastustoimen henkilö esitti äidille, kuka minä olen. Kiinnitin huomiota siihen, että äiti oli vähän kuin suihkusta tullut, kertoi Raija Suominen hovioikeudelle.

- Hänen hiuksensa olivat kosteat. Kerroin siitä myöhemmin jutun tutkijoille, Suominen vakuutti ihmeteltäessä, miksei lausunto ole päätynyt oikeuden arvioitavaksi aiemmin.

Suominen oli oikeudessa syyttäjän kutsumana todistajana. Syyttäjän mukaan Auer olisi pessyt hiuksistaan verijäljet teon jälkeen ja soittanut apua vasta sen jälkeen.

"Ei lapsiperheen koti"

Sosiaalityöntekijän mukaan perheen lapset odottivat jo valmiina huoneissaan sängyn reunalla, kun hän saapui paikalle. Hän kuljetti heidät ulos asunnosta huolehtien, etteivät lapset näe isänsä ruumista. Automatka läheiseen turvakotiin oli lyhyt.

Suominen kertoi myös näkemyksensä siitä, miltä talossa murhayönä näytti, sikäli kun hän pääsi talossa käymään. Eteisessä peilipöydän luona oli heti iso kasa vaatteita.

- Ajattelin, että täälläkö asuu neljä lasta. Ei ollut sen näköistä, mitä yleensä lapsiperheessä näkee, esimerkiksi leluja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.