Mainos

Auerin miestuttava kirjoitti medialle kirjeen

Törkeistä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista epäillyn taksiyrittäjän vangitsemisen jatkoa puitiin tänään Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa suljettujen ovien takana.

Poliisi on ollut erittäin vaitonainen epäiltyjen rikosten yksityiskohdista, ja sen vuoksi 48-vuotiaan miehen asianajajakin oli määrätty ilmaisukieltoon. Tästä huolimatta vakavista rikoksista epäilty mies halusi saattaa oman näkemyksensä julkisuuteen median kautta.

Istunnon jälkeen epäillyn asianajaja Miikka Hakanen jakoi muutamille median edustajille monisteita asiakkaansa käsin kirjoittamasta tiedotteesta. Kirjoitus on päivätty eiliselle ja sen kirjoituspaikka on Turun poliisivankila.

Allekirjoittamassaan kirjeessä mies mm. vakuuttaa syyttömyyttään rikokseen. Hän kertoo kirjeessä elämästään, kotietsinnöistä ja suhteestaan läheisiinsä. Erityisen tarkasti hän kertoo syyskuun 8. päivästä, jolloin hänet otettiin kiinni kotoaan.

Hän sanoo kokevansa oikeusturvaansa loukatun ja toivoo, että hänen syyttömyytensä selviäisi myös poliisille pian. Poliisi epäilee miestä törkeästä raiskauksesta, viidestä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä pahoinpitelystä. Kaikki epäillyt rikokset olisivat tapahtuneet syksyn 2007 ja syksyn 2008 välillä Turussa ja Raisiossa.

Samassa jutussa on epäiltynä myös Anneli Auer, jonka käräjäoikeus vangitsi puolitoista viikkoa sitten.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.