Mainos

Auerin epäilty rikoskumppani pysyy vangittuna

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on jatkanut Anneli Auerin miestuttavan vangitsemista. Mies sai vaatia asian uudelleenkäsittelyä, koska hän oli ollut vangittuna kaksi viikkoa.

Helsinkiläistä taksiyrittäjää epäillään törkeästä raiskauksesta, viidestä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä pahoinpitelystä. Kaikki epäillyt rikokset olisivat tapahtuneet syksyn 2007 ja syksyn 2008 välillä Turussa ja Raisiossa.

Mies kiistää syyllisyytensä. Häntä epäillään osin samoista teoista, joista Aueria epäillään.

Oikeus päätti käsitellä maanantain vangitsemisistunnon suljetuin ovin. Sekä yrittäjä että videokuvan välityksellä istuntoon osallistunut tutkinnanjohtaja pyysivät ovien sulkemista yleisöltä. Yrittäjä kuitenkin toivoi, että jutun asianomistajien nimet julkaistaisiin.

-Mielestäni asiaa on turha salata, koska se on lähes jokaisen suomalaisen tiedossa, miehen asianajaja Miikka Hakanen sanoi.

Taksiyrittäjälle on määrätty ilmaisukielto kaikista Aueriin liittyvistä asioista. Mies saa kertoa vain itseensä liittyviä asioita

Auer ja mies tapasivat netissä

Anneli Auer vangittiin runsas viikko sitten. Häntäkin epäillään muun muassa lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Poliisi epäilee rikosten tapahtuneen vuosina 2004-2009 Turussa, Ulvilassa ja Raisiossa.

Myös Auer kiistää syyllisyytensä. Hänen vangitsemisestaan tulee perjantaina kuluneeksi kaksi viikkoa. Hän saa pyytää, että asia käsitellään tuolloin uudelleen.

Auer on ollut aiemmin syytteessä aviomiehensä murhasta, mutta hovioikeus on hylännyt syytteet.

Muun muassa Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat ovat kertoneet, että Auer ja yrittäjä kohtasivat internetissä treffipalstalla. Tapailu alkoi noin vuoden kuluttua Auerin aviomiehen murhasta mutta ei johtanut pitkäkestoiseen seurusteluun.

Sekä Auerin vangitsemisoikeudenkäynti että yrittäjän vangitsemisen jatkaminen vetivät paikalle runsaasti tiedotusvälineitä. Auerin oikeudenkäynnissä ovien takana päivysti yli kolmekymmentä median edustajaa, yrittäjän oikeudenkäynnin päätöstä odotti vajaat kaksikymmentä toimittajaa ja kuvaajaa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.