Mainos

Auerin entisen miesystävän omaisuutta hukkaamiskieltoon

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on määrännyt eilisessä istunnossaan Anneli Auerin epäillyn rikoskumppanin omaisuutta hukkaamiskieltoon. Hukkaamiskieltoon tai takavarikkoon vaadittiin epäillyn omaisuutta kaikkiaan 75 000 euron arvosta.

Käräjäoikeus ei kuitenkaan suostunut vaatimukseen täysin, vaan pakkokeinolaissa säädetyn suhteellisuusperiaatteen ja "kaiken asiassa esitetyn" mukaan käräjäoikeus päätyi määräämään hukkaamiskieltoon huomattavasti pienemmän määrän omaisuutta, eli 26 988,97 euroa.

Tämän rahamäärän poliisi oli määrännyt väliaikaisena turvaamistoimenpiteenä hukkaamiskieltoon jo aiemmin.

Käräjäoikeus totesi, että oletettavan suuren vahingonkorvaussaatavan perusteella hukkaamisvaara on olemassa.

Julkinen seloste

Käräjäoikeus päätyi tekemään eilen käsitellystä jutusta julkisen selosteen, koska epäiltyä "koskevat asiat ovat synnyttäneet huomattavaa kiinnostusta julkisuudessa", muotoilee käräjätuomari Katriina Heiskanen.

48-vuotiasta helsinkiläistä taksiyrittäjää epäillään lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista Turussa ja Raisiossa vuosina 2007-2008. Rikostutkinta on kesken, ja syytteiden noston määräaika on joulukuussa. Samassa vyyhdissä on epäiltynä myös Anneli Auer, jonka kanssa toinen epäilty on ollut tiettävästi seurustelusuhteessa.

Poliisi ei ole kohdistanut ainakaan toistaiseksi Anneli Auerin omaisuuteen kuitenkaan vastaavaa vaatimusta seksuaalirikosepäilyihin liittyen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.