Mainos

Auerin asianajaja: Hyvin raskaat ajat edessä

Anneli Auerin asianaja Juha Manner ennustaa syys-lokakuussa käytävästä murhaoikeudenkäynnistä erittäin raskasta kaikille osapuolille.

Ulvilassa vuonna 2006 tapahtunutta Jukka S. Lahden murhaa käsitellään nyt neljättä kertaa oikeudessa. Viimeinen käsittely Vaasan hovioikeudessa on lokakuun puolivälissä.

- Tätähän on käsitelty nyt niin monta kertaa ja aina tuntuu tulevan jotakin uutta asiaa. Siinä mielessä tämä on raskas prosessi, kun joka minuutti täytyy ikään kuin keskittyä, Manner sanoi MTV Uutisten haastattelussa.

Tänään oikeudessa on kuultu Mannerin päämiestä, joka on kertonut muun muassa surmayön tapahtumista ja perhe-elämästään Lahden kanssa.

Auerin kuulemisessa on käynyt hyvin selväksi, että tapahtumista on kulunut aikaa jo kahdeksan vuotta. Esimerkiksi sitä, missä järjestyksessä surmayön tapahtumat etenivät, on Auerin ollut hankala muistaa.

- Siitä on tietysti olemassa erilaisia tutkimuksiakin, että ajan kuluessa tahtoo välillä sekoittua, mitä on lukenut, ajatellut tai muistellut. Muistot voivat muuttua, eli ne eivät välttämättä ole sellaisia, mitä ne kahdeksan vuotta sitten olivat, Manner muistutti.

Katsomo-video ei ole saatavillaMainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.