Mainos

Auer-tapauksessa vangitun miehen tausta – nautti lyömisestä

Anneli Auerin rikosepäilyihin osittain liittyvän helsinkiläisen taksiyrittäjän tausta on väkivaltainen. Erinäisiä perheen sisäisiä väkivallan sävyttämiä riitoja on ratkottu oikeusteitse.

Miehen entinen seurustelukumppani on hakenut miehelle häätöä Raisiossa sijaitsevasta asunnostaan vuonna 2006. Häätövaadettaan nainen perusteli sillä, että mies ei ollut osallistunut talon ylläpitokustannuksiin tai maksanut naiselle vuokraa. MTV3 Uutisten saamien tietojen mukaan häätöhakemus tuli kuitenkin vireille päivä sen jälkeen, kun mies oli pahoinpidellyt naisystävänsä. Turun seudun käräjäoikeus vahvisti, ettei miehellä ollut oikeutta asua naisen asunnossa.

Entinen naisystävä haki miehelle myöhemmin myös lähestymiskieltoa, sillä mies ei ollut jättänyt entistä asuinkumppaniaan ja tämän kahta lasta rauhaan. Nainen pelkäsi uutta pahoinpitelyä. Nainen kuvaa Turun seudun käräjäoikeudelle jättämässään hakemuksessa, että mies on kertonut pahoinpidelleensä myös entistä vaimoaan. Entisen naisystävän mukaan mies on osallistunut useisiin tappeluihin ja omien sanojensa mukaan nauttinut lyömisestä. Lokakuussa 2006 jätetty pyyntö lähestymiskiellon määräämiseksi kuitenkin raukesi, kun entinen naisystävä peruutti hakemuksen.

Entistä naisystävää kuultiin syyttäjän todistajana viime kesänä käydyssä oikeudenkäynnissä, jossa Auer-yhteyksiin liitettyä miestä syytettiin omien poikiensa pahoinpitelystä. Mies tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa sakkoihin täysi-ikäisten poikiensa pahoinpitelystä.

Oikeudessa kävi ilmi, että kesällä 2010 tapahtunut pahoinpitely oli vain jäävuoren huippu. Pahoinpitelyä, sekä henkistä että fyysistä oli jatkunut koko heidän lapsuutensa ajan. Poikien kertomusta tukivat sekä entisen naisystävän että poikien äidin kertomukset. Mies erosi poikien äidistä vuonna 2001.

Anneli Auer ja epäilty rikoskumppani tiettävästi seurustelivat lyhyen ajan vuosien 2006 ja 2007 tienoilla. Anneli Auer vangittiin viime perjantaina seksuaali- ja väkivaltarikoksista epäiltynä. Epäilty rikoskumppani vangittiin viikko aikaisemmin osittain Auerin kanssa samoista rikoksista epäiltynä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.