Mainos

Auer osti rikoskumppaniksi epäillylle moottoripyörän

Anneli Auerin uusimpiin rikosepäilyihin nivoutuu noin 50-vuotias mies, joka vangittiin Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa maanantaina.

Miestä epäillään törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Epäillyt teot ajoittuvat hänen osaltaan syksystä 2007 syksyyn 2008.

Auerilla on ollut tiettävästi läheiset välit yrittäjänä toimineeseen helsinkiläiseen mieheen. STT:n tietojen mukaan Auer enemmän tai vähemmän seurusteli rikoskumppanikseen epäillyn miehen kanssa ainakin vuosien 2006 ja 2007 tienoilla.

Auerin kerrotaan esimerkiksi ostaneen miehelle moottoripyörän. Lisäksi miehen tunteva lähde kertoo, että Auer olisi ollut tämän tukena vielä kuluvana vuonna, kun miestä syytettiin oikeudessa oman poikansa pahoinpitelyistä.

Mies asui aikoinaan Varsinais-Suomessa muutaman vuoden, mutta palasi Helsinkiin vuonna 2007. STT:lle kerrotaan, ettei hän Varsinais-Suomessa asuessaan juuri tehnyt töitä.

-Seksuaalirikosepäily oli kuitenkin yllätys, sanoo miehen tunteva lähde.

Yrittäjä pahoinpiteli jälkikasvuaan

Kytköksistä kertoo osaltaan se, että miehen yrityksen mainos löytyy Auerin ylläpitämiltä nettisivuilta. Lisäksi yrittäjän piti todistaa käräjillä jutussa, jossa Aueria syytettiin miehensä murhasta. Todistaminen kuitenkin peruuntui vain vähän ennen sovittua ajankohtaa.

STT:n eri lähteistä hankkimien tietojen perusteella mies olisi ollut väkivaltainen. Kesäkuussa yrittäjä tuomittiin käräjillä sakkoihin kahdesta pahoinpitelystä, joissa uhrina oli hänen täysi-ikäinen poikansa.

Oikeudenkäynnin yhteydessä lapset kertoivat, että vanhempi oli pahoinpidellyt eri tavoin heitä koko lapsuuden. Myös lasten äiti sekä entinen seurustelukumppani tukivat kertomusta väkivaltaisuudesta.

Miehen ex-seurustelukumppani myös haki tälle käräjäteitse lähestymiskieltoa vuonna 2006, mutta veti hakemuksen myöhemmin pois.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.