Mainos

Atria paransi

Konsernin tulos oli vuonna 2003 ennen satunnaisia eriä 23,6 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi edellisestä vuodesta 8,2 prosenttia.

Atria-konserni paransi tulostaan vuonna 2003 edelliseen vuoteen verrattuna. Parannus oli suurin Ruotsin liiketoiminnoissa. Kotimaan liiketoiminnassa tulosta heikensi merkittävästi teurastamoteollisuuden erittäin huono tilanne. Muiden liiketoimintojen tulosparannus kykeni tosin pitkälle kompensoimaan nämä menetykset.

Atria-konsernin liikevaihto kasvoi 8,2 % ja oli 765,1 miljoonaa euroa, kun se vuonna 2002 oli 707 miljoonaa euroa. Tulos ennen satunnaisia eriä oli 23,6 miljoonaa euroa, kun se edellisenä vuonna oli 20,4 miljoonaa euroa.

Hallitus ehdottaa osinkoa maksettavaksi 25 % osakepääomalle.

Atria uskoo teurastamoteollisuuden kannattavuuden paranevan vuoden 2004 aikana. Tätä on yhtiön mukaan edesauttamassa myös suhteellisen hyvä varastotilanne ja vilkkaasti alkanut kotimarkkinakauppa.

Suurimmat kasvumahdollisuudet Atria-konsernilla on mielestään edelleen Suomen rajojen ulkopuolella. Atria uskoo koko konsernin tuloksen paranevan kuluvana vuonna.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.