Mainos

Atenan syksyssä liikenteen historiaa ja traagisia rakkaustarinoita

Atena Kustannuksen syksyssä ilmestyy parisenkymmentä uutuutta. Aiheet vaihtelevat sotavangeista piparien ja liikenteen historiaan.

Kirjailija Jukka Komppa kertoo Minä olen -romaanissaan ajankohtaisesta aiheesta, mielenterveysongelmista. Tositapahtumiin perustuva teos kuvaa lahjakkaan ihmisen nousua, romahdusta ja lopulta uuden elämän lupausta.

Hilkka Ravilolta ilmestyy romaani Yö yllä viljan, ja Pertti Aravirta julkaisee esikoisteoksensa Yhtiö. Tietokirjallisuus on Atenan perinteiden tapaan painottunut kulttuurihistoriaan.

Toimittaja Eero Silvasti kirjoittaa liikenteen ja liikkumisen historiasta kirjassaan Väylät ja valta. Maija Dahlgren kertoo traagisia rakkaustarinoita vuosisatojen varrelta teoksessa Niin väkevä on rakkaus.

Timo Malmi jatkaa Suomen sotien unohdettujen kuvausta kirjassaan Suomalaiset sotavangit Neuvostoliitossa. Klassikkolöytö vuosisadan alusta on Claude Debussyn teos Monsieur Croche, jossa säveltäjä kirjoittaa purevan ironisesti musiikista ja aikalaissäveltäjistä.

Harrastekirjoja löytyy sekä leipomisen että kukkien ystäville. Anna-Liisa Mattila kertoo Piparkakkukirjassaan tarinoita piparkakun menneisyydestä, ja Esko Puupponen opastaa orkideojen ystäviä Suuressa orkideakirjassa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.