Mainos

AT&T haluaa ostaa MediaOne-yhtiön

Yhdysvaltalainen telejätti AT&T on tarjoutunut ostamaan MediaOne Group -kaapeliyhtiön. AT&T haluaa estää MediaOnea liukumasta Comcast-yhtiölle ja tarjoutuu maksamaan MediaOnesta noin 60 miljardia dollaria.

AT&T:n mukaan se tarjoaa MediaOnesta selvästi enemmän rahaa kuin Comcast. AT&T:n tarjoama hinta on lisäksi 26 prosenttia MediaOnen tämänhetkistä arvoa parempi, AT&T sanoo.

Mikäli kaapelitelevisioyhtiö hyväksyy telejätin tarjouksen, AT&T voi tulevaisuudessa tarjota puhelin- ja Internet-palveluita suoraan asiakkaille käyttämällä kaapeliyhtiön verkkoja.

AT&T on jo kauan etsinyt keinoja, joiden avulla se voisi päästä takaisin paikallispuhelinmarkkinoille. Telejätti haluaa päästä suoraan yhteyteen asiakkaiden kotien ja työpaikkojen kanssa ilman paikallisten puhelinyhtiöiden sekaantumista asiaan.
-AT&T ja MediaOne voivat yhdessä tuoda laajakaistaisen videokuvan, äänen ja datan mahdollistamat palvelut aikaisempaa useammille käyttäjille nopeammin kuin mihin yhtiöt kykenevät yksinään, AT&T:n hallituksen puheenjohtaja C.Michael Armstrong sanoi eilen.

MediaOne ilmoitti maaliskuussa suostuvansa Comcastin tekemään ostotarjoukseen. Ostohinnaksi ilmoitettiin tuolloin noin 44 miljardia dollaria.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.