Mainos

Asvalttihuijareita liikkeellä – yrittäjältä vietiin 30 000 euroa

Hämeenlinnassa on paljastunut kaksi viime viikolla tapahtunutta rikosta, joissa on tarjottu asvaltointipalveluita.

Toisessa huijauksessa hämeenlinnalainen yritys teki poliisin mukaan Andreas-nimisen miehen kanssa sopimuksen piha-alueen asvaltoinnista.

Andreaksena esiintynyt mies sanoi olevansa asvaltointifirman edustaja. Yrittäjä maksoi hänen tililleen 30 000 euroa, mutta rahojen maksamisen jälkeen Andreas ei enää vastannut puhelimeen. Työkoneitakaan ei pihalla ole näkynyt.

Kanta-Hämeen poliisilaitoksen mukaan tapaus vaikuttaa suurella todennäköisyydellä törkeältä petokselta.

Omakotitaloasukasta uhkailtiin

Toinen tapaus sattui omakotitalon edustalla. Brittein saarilta tulleet tekijät tarjosivat omakotitalon omistajalle pihan asvaltointia edulliseen hintaan.

Asukas ei poliisin mukaan edes ehtinyt vastata tarjoukseen, kun miehet jo aloittivat työt. He levittivät jotain ainetta pihaan, joka ei poliisin mukaan ollut ainakaan asvalttia.

Miehet vaativat maksuksi 3 000 euroa käteisenä. Asukas tarjoutui maksamaan rahat pankkitilille, mutta se ei miehille käynyt. Sen sijaan he alkoivat uhkailla asukasta, jolloin hän maksoi miehille käteisellä.

Kanta-Hämeen poliisilaitos varoittaa, että tämänkaltaisten urakkatarjoajien kanssa ei kannata tehdä sopimusta. Missään nimessä ei saa maksaa etukäteen, poliisi painottaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.